Lastige mensen... en hoe ze te overleven

Is het een lezing? Is het stand-up? Zelf noemt hij het een prikkelpresentatie: Erik Burke stelt op zijn heel eigen manier enkele notoire lastigaards voor. Personages uit theater of media die we helaas ook in het dagelijkse leven tegen 't lijf kunnen lopen. Bazige bullebakken, negatieve neuroten, pretentieuze paljassen, stroeve snuiters of ronduit agressieve apen...

Locatie

Sint-Katelijne-Waver 2860 Daliastraat 35 Refter GLOC

Is het een lezing? Is het stand-up? Zelf noemt hij het een prikkelpresentatie: Erik Burke stelt op zijn heel eigen manier enkele notoire lastigaards voor. Personages uit theater of media die we helaas ook in het dagelijkse leven tegen 't lijf kunnen lopen. Bazige bullebakken, negatieve neuroten, pretentieuze paljassen, stroeve snuiters of ronduit agressieve apen... Hoe kan je met glans kwetsend gedrag overleven in opvallend onverdraagzame tijden? Je komt het te weten in een unieke presentatie, die gelukkig niet over jou gaat!

Erik Burke studeerde af als laureaat Toneelspeelkunst met grote onderscheiding, aan de Studio Herman Teirlinck. Tot zijn bekendste tv-werk behoort onder andere de rol van agent Geert in "Wittekerke" of de kale openbare aanklager in "Deman". Hij speelde ook in de eerste bioscoopfilm van de Franse succesauteur Eric Emmanuel Schmidt "Odette Toulemonde".

Praktisch

Doelgroep
Volwassenen (+18j)
Voor wie?
Iedereen
Prijs
5.00

€ 5 p.p.

Inschrijven

Inschrijven bij Isabelle: info@gezinsbond-olvw.be.

Heeft u nog vragen? Contacteer ons.

Deelnemen

Zin om te helpen?

Sofie vertelt over de vrijwilligers van de Gezinsbond. Over hun talenten, hun activiteiten, hun plezier en hun gedrevenheid.

Meer activiteiten

Za Nov 23
Locatie

Onze-Lieve-Vrouw-Waver

Zo Dec 01
Locatie

Sint-Katelijne-Waver