Muziek op schoot: samen muziek maken met je peuter (12-24m)

Volzet

In deze 4-delige reeks kom je samen met je kind (peuters van 12 tot 24 maanden) op een fijne en ongedwongen manier in contact met verschillende muziekinstrumenten, muziekstijlen, kleine ritme-instrumenten, liedjes en dansjes. Hierbij is er aandacht voor de emotionele, motorische, cognitieve en sociale ontwikkeling van je kind. Zondag 26 januari en 2, 9 en 16 februari, van 10.30u tot 11.30u.

Locatie

Sint-Katelijne-Waver 2860 Leyland 1 Bibliotheek Leyland

In deze 4-delige reeks kom je samen met je kind (peuters van 12 tot 24 maanden) op een fijne en ongedwongen manier in contact met verschillende muziekinstrumenten, muziekstijlen, kleine ritme-instrumenten, liedjes en dansjes. Hierbij is er aandacht voor de emotionele, motorische, cognitieve en sociale ontwikkeling van je kind. Het is wenselijk om alle vier de sessies te volgen, zodat je kind de kans krijgt om de muzikale indrukken te verwerken en op te nemen.
De sessies worden verzorgd door Annemie Cobbaert. Zij studeerde in 2004 af als kleuterleerkracht en behaalde in 2011 haar masterdiploma klassieke zang aan het Lemmeninstuut te Leuven. Ze doceert muziek aan de bacheloropleiding kleuteronderwijs in de Thomas More Hogeschool in Mechelen en startte onlangs met haar eigen muziekpraktijk ‘Mie mol’.

Praktisch

Doelgroep
Kinderen (1j - 12j)
Voor wie?
Iedereen
Prijs
20.00

20 euro voor de reeks van vier sessies (enkel inschrijven per reeks)
Plaatsen zijn beperkt tot max. 8 kinderen, begeleid door 1 (groot)ouder/verzorger per kind.

Inschrijven

Inschrijven bij Isabelle: info@gezinsbond-olvw.be of 015 76 12 48

Heeft u nog vragen? Contacteer ons.

Zin om te helpen?

Sofie vertelt over de vrijwilligers van de Gezinsbond. Over hun talenten, hun activiteiten, hun plezier en hun gedrevenheid.

Meer activiteiten

Zo Mrt 08
Locatie

Sint-Katelijne-Waver

Zo Mrt 08
Locatie

Onze-Lieve-Vrouw-Waver

Di Mrt 10
Locatie

Sint-Katelijne-Waver