Bioscoopkorting

​​​Trek er eens op uit en breng een bezoekje aan de cinema. Als lid van de Gezinsbond koop je bioscoopcheques met spaarkorting voor Kinepolis of voor een andere bioscoop bij jou in de buurt. Deze cheques kan je aan de kassa van de bioscoop inruilen voor een filmticket naar keuze.

Ga langs bij je plaatselijke verkooppunt van de Gezinsbond voor korting op bioscoopcheques van Kinepolis of een bioscoop bij jou in de buurt of koop je tickets online.

Let wel: deze cheques kunnen niet worden gebruikt voor speciale events.

moeder-dochter film

Koop je Kinepolischeques met 2 euro spaarkorting online

Koop je online vouchers via onderstaande button.Na aankoop ontvang je een e-mail met je voucher(s) als bijlage. De korting wordt automatisch toegekend. 

Bioscooptickets

Je kan filmcheques met bioscoopkorting op de gezinsspaarkaart aankopen bij Tina, Vossenberglei 27, steeds na afspraak op 015 31 60 67 of tina.vanderauwera@telenet.be. Deze filmcheques kan je aan de kassa van UGC Mechelen inruilen voor een filmticket naar keuze, ongeacht de prijs van het ticket.

Je betaalt € 9,40 voor een filmcheque en je krijgt € 1,60 spaarkorting.

​​Voor Kinepolis koop je je voucher(s) online: https://www.gezinsbond.be/vouchers.

Zin om te helpen?

Sofie vertelt over de vrijwilligers van de Gezinsbond. Over hun talenten, hun activiteiten, hun plezier en hun gedrevenheid.